Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Emne
År
Noter Max og pappa bor i 20. etasje på hotell Waldorf Astoria i New York. Pappa er sjefskokk på hotellet. På taket har de tilgang til en frodig og litt hemmelig hage som bugner av fine planter og bikuber. Max liker å være på terrassen. Men da hotelldirektøren synes pappas mat er blitt kjedelig, truer han med å hive dem ut. Max må hjelpe pappa med å finne en magisk ingrediens slik at direktøren blir fornøyd, og de får fortsette å bo i sitt vakre paradis. Max får en veldig god og honningsøt ide, som viser seg å bli både bedre og verre enn han kunne forutse. Dette er en fortelling om samhold, å høre hjemme og en god del om bier . Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001427 am 2200229 4500
*00131588
*008 j 10nob 2
*015 $a0459400 $bBIBBI
*019 $ab,bu $bl $dR $etd
*020 $a978-82-02-49437-7 $bib. $cNkr 269.00
*100 0$aLindahl, Lena$d1971-$jn.
*24510$aBiene i New York $cLena Lindahl, Endre Skandfer
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2016
*300 $a51 s. $bkol. ill.
*520 $aMax og pappa bor i 20. etasje på hotell Waldorf Astoria i New York. Pappa er sjefskokk på hotellet. På taket har de tilgang til en frodig og litt hemmelig hage som bugner av fine planter og bikuber. Max liker å være på terrassen. Men da hotelldirektøren synes pappas mat er blitt kjedelig, truer han med å hive dem ut. Max må hjelpe pappa med å finne en magisk ingrediens slik at direktøren blir fornøyd, og de får fortsette å bo i sitt vakre paradis. Max får en veldig god og honningsøt ide, som viser seg å bli både bedre og verre enn han kunne forutse. Dette er en fortelling om samhold, å høre hjemme og en god del om bier . Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521 $aGod, leselig skrift
*521 $aAlder: 6-11 år
*650 2$aBier $1595.799$2BS $9nor
*650 2$aFedre og sønner$1306.8742$2BS $9nob
*651 2$aUSA$zNew York (byen)$1974.71$2BS $9nor
*655 2$aFortelling$2BS $9nob
*700 0$aSkandfer, Endre$d1976-$eillustr. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening