Forfatter
Tittel Carl Barks: til bords i Andeby
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter På omslaget: Walt Disney's
På omslaget: De store serieskaperne
Denne boken utgis i en serie i forbindelse med Donald Ducks 70-årsjubileum som tegneseriefigur. Hver bok består av en samling av de beste historiene til en enkelt av de mest kjente serieskaperne bak Donald Duck & Co. gjennom tidene, den såkalte "Walt Disney's Hall of Fame". Denne boka er atter en gang viet Carl Barks, og hans observasjoner av livet i Andeby med fokus på mat. Historiene er delt inn i kapitler om temaene matvareproduksjon, familiemiddager, restaurantliv, baking, pikniker, daglige matvaner og sunn kost. Har også med oppskrifter på typiske Andebyspesialiteter.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am 1
*00115574
*008080826 2008 j 0 0dnob 2
*019 $amu$bl$dT
*020 $a82-429-2540-2$bib.$cNkr 349.00
*041 $heng
*08231$a741.5973$zh$25
*090 $bTq$c741.5973$dBarks,C.
*096 $aTQ
*100 0$aBarks, Carl$d1901-2000$jam.
*24510$aCarl Barks$btil bords i Andeby$c[redaktør: Solveig Thime]
*260 $aOslo$bEgmont serieforl.$ccop. 2005
*300 $a192 s.$bill.
*440 0$aHall of fame
*500 $aPå omslaget: Walt Disney's
*500 $aPå omslaget: De store serieskaperne
*520 $aDenne boken utgis i en serie i forbindelse med Donald Ducks 70-årsjubileum som tegneseriefigur. Hver bok består av en samling av de beste historiene til en enkelt av de mest kjente serieskaperne bak Donald Duck & Co. gjennom tidene, den såkalte "Walt Disney's Hall of Fame". Denne boka er atter en gang viet Carl Barks, og hans observasjoner av livet i Andeby med fokus på mat. Historiene er delt inn i kapitler om temaene matvareproduksjon, familiemiddager, restaurantliv, baking, pikniker, daglige matvaner og sunn kost. Har også med oppskrifter på typiske Andebyspesialiteter.
*600 1$aBarks, Carl$ctegner$d1901-2000$jam.$1741.5973$2BS$9nob
*74000$aWalt Disney's
*74030$aDe store serieskaperne$wstore serieskaperne
*850 $aFrosta Bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening